Mai 2014

Mai 2014

onsdag 30. april 2014

Påsken 2014

Vi har som vanlig tilbrakt påsken på hytta vår. Vi har hatt mye besøk av barn og barnebarn, og på det meste var vi 12 store og små.  Denne påsken går inn i historien som den minst snørike i Trøndelag. Sen påske og lite snø i hele vinter gjorde at det ble heller dårlig med skiføre. Men mandag i påskeuken kom det litt snø. Blautsnø som var perfekt til å lage snømann med. Her er onkel med å bygger, og det er stas.
 Om natta etterpå var det såpass kaldt at det gikk an å kjøre opp en liten sløyfe med skispor slik at vi kunne gå såpass på ski at det ble en Kvikk Lunsj pause av det :-)
 Ellers var det mye dårlig vær i påska, og da spilles det kort. Her er det "Hopp i havet" spilles.
 Langfredag ble det endelig sol, slik at vi kunne legge ut på en skitur med bålbrenning og pølsesteking. Vi gikk ikke så langt, for skitrening har det vært dårlig med i vinter. Men barna koste seg og laget hoppbakke der vi rastet.
Dette bildet er tatt dagen etterpå, det tinte snø noe voldsomt i påsken, så vi valgte å dra hjem da, og heller kose oss hjemme, når det allikevel ikke gikk an å gå på ski. Håper på bedre skisesong neste vinter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar