Mai 2014

Mai 2014

onsdag 30. april 2014

April-strikk

 April måned ble ikke den store strikkemåneden for min del. Vi hadde mye besøk på hytta, så det ble ikke så mye strikketid der, og i tillegg har det vært mye møtevirksomhet på kveldstid på jobben.
Jeg har vært i småstrikk-modus, med tanke på å bruke garn jeg har. Har lenge hatt lyst til å strikke Sinnasau-genser. Denne utgaven er strikket i Fabel i str ett år. Den som skal bruke denne genseren må være av den slanke typen, for denne ble smal. Har sikkert å gjøre med at garnet var tynnere enn på mønsteret.Jeg tror ikke den er stor i størrelsen i utgangspunktet heller. Jeg brukte 97 gr garn i denne. Denne ble ferdig før påske.
Neste utgave er også ett års størrelse. Den er strikket i Safari garn fra Hjertegarn. Mønsteret er fra MArte Helgetun - flettegenser strikket ovenfra og ned. Jeg har kuttet ut fletten, men synes mønsteret er kjempebra å strikke etter. Jeg brukte 124 gr garn i denne genseren. Denne ble strikket i påsken.
Den siste genseren er strikket etter Marte Helgetun- mønster den også. Jeg har brukt Kauni farge ET og grå Alpacka i denne genseren. Den er str 1,5 - 2 år. Det gikk med 160 gr garn til denne modellen. Håper den blir litt mykere etter vask. Disse tre genserene blir lagt i gavekassen, i håp om at noen får bruk for dem til høsten. (Bildene legger seg helt feil når jeg laster de inn, men fikk ikke til å snu dem. )

2 kommentarer:

  1. Så fine gensere! Syns du har strikket mye i april jeg :)
    God helg!

    SvarSlett
  2. Flotte gensere, hvis du har strikket alle tre i april har du da fått gjort en god del!

    SvarSlett