Mai 2014

Mai 2014

torsdag 1. januar 2015

Årsoppgjør 2014

Her har nettet vært så dårlig den siste tiden, at det å legge inn bilder tar fryktelig lang tid.
På november og desember har det blitt strikket litt, bla noen julegaver.
 Disse tre parene lå under juletreet. De lilla er strikket i Arwetta og noe restegarn og er i str 39. Det gikk med 100 gr garn i dem.De var til et tantebarn. De brune i midten er til en svoger, og er strikket i Ola Raggen og det gikk med 105 gr garn. De er str 44. De blåe er strikket i dobbel Fabel. De er strikket i str 37 og det gikk med 87 gr garn i disse.  De er også til et tantebarn.
Disse sokkene ble strikket i romjulen, da min eldste sønn klaget over at han manglet sokker. Det kan vi ikke ha noe av. De er strikket i Fabel og Step. De er str 44 og det gikk med 117 gr garn i dem.
Jeg har også strikket en ny utgave av Nøstebarndressen igjen. Denne gangen er den til datteren til en kollega. Det er masker til to årsstørrelse, men hele dressen er strikket i fire-års lengder for jenta er stor av vekst. Den er strikket i New Zealand Lammeull og det gikk med 237 gr garn.
Så var jeg med på hemmelig julevenn på Hobbyboden, og da fikk jeg sendt denne koselige pakken. Inni var det et stort nøste med sokkegarn,et spennende mønster på hals, strikkepinne-måler, jule-lommetørklær og  sjokoladepletter. Halsen er populær i strikkeverden nå, så jeg må studere mønsteret, som er på engelsk, og gjøre et forsøk. Takk til min hemmelige julevenn!

STRIKKEÅRET 2014;
Jeg har deltatt på Ingen Bønn på Hobbyboden i år, og tenkte å bruke garn fra lageret mitt. Jeg måtte kjøpe inn garn til 3 Marius gensere, så det holdt ikke hele året. Men jeg synes det har gått tålelig bra.
Jeg har strikket opp 5379 gr garn i løpet av året, og kjøpt inn 2100 gr + 100 gr i gave. Da minket det 3179 gr fra lageret mitt, som utgjør over 60 nøster garn. Alle monner drar, selv om det er MYE garn igjen i lagerbeholdningen.

1 kommentar:

  1. De nøstebarndressene er bare helt herlige. Jeg har bare strikket to stk så langt, men regner med det blir flere etterhvert. Kjekk strikk er det også. Og sokker, det får en aldri nok av. Grei strikk, og lett å ta med seg.

    Ingen Bønn, der ramlet jeg av lasset gitt. Og det allerede i sommer. :)

    SvarSlett