Mai 2014

Mai 2014

torsdag 31. juli 2014

Juli og ferietid

 Vi har tilbrakt 14 dager på Sunne Camping i Sverige i juli. Vi hadde strandtomt og kjapp tilgang til Fryken. Vi hadde kjempefint vær nesten alle dagene vi var der, og har solt oss og badet masse. Dette er en kjempefin campingplass, som vi helt sikkert vil besøke igjen.
I Sunne har de selvsagt garnbutikk, og der måtte jeg se innom vettu. Yngste datteren var med, og hun ble så begeistret for dette garnet, og ville at jeg skulle strikke sokker til henne. Så jeg kjøpte ett nøste på 150 gr.
 Her er sokkene ferdig, ett par i str 40, og ett par i str 26. Jeg strikket en sokk til også, men det ble ikke nok til to, så den må jeg rekke opp og evt strikke et mindre par. Jeg brukte pinner i 3,5 så det var raskt å strikke. Jeg brukte 126 gr garn. Garnet heter Fluormania Color, og lyser opp på foten.
 Disse sokkene strikket jeg i Silja, og de er str 36. Mønsteret har jeg funnet på bloggen til Synnøve, og de var artige å strikke. Jeg brukte pinne nr 3,0 og det gikk med 75 gr garn. Disse er strikket av lager-garn.
De grå sokkene er strikket i Alpacka og er strikket i str 22. De er strikket etter et Dropsmønster. Disse skal barnebarnet Markus få. De blir gode i støvlene utover høsten. Det gikk med 29 gr garn i disse. Babysokkene er strikket i en rest med Fabelgarn. Jeg brukte 20 gr i dem, og mønsteret har jeg funnet i en blogg. Disse er kjempegode på foten. Disse legges bort foreløbig, til noen trenger dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar