Mai 2014

Mai 2014

mandag 28. mai 2012

Livstegn igjen

Det har vært rolig her på bloggen siden påske. Noe av grunnen ser dere her, nest yngste sønn i huset ble konfirmert 20.mai i Rennebu kirke. Dagen ble feiret med familien.
 Men jeg strikket litt også, mest småting. Disse babyskoene har jeg funnet oppskrift på i en blogg, men jeg husker ikke hvilken. De er strikket i Babyull, og jeg brukte 22 gr garn i dem. De ble gitt i gave til en arbeidskollega som venter en gutt i juni.
 Så har jeg fått helt dilla på Felisisas pulsvarmere. De gråe og de blåe er strikket i Daletta, og det gikk med 48 gr garn. De røde og turkise er strikket i Alpacka og jeg brukte 40 gr i dem. Disse har jeg en plan for senere på juni.
Disse sokkene er strikket i Fabel, og er i str 2 år. Jeg brukte 27 gr garn i dem. De legges foreløpig i gavekassen.
 Så har jeg strikket Lauren Hat, som var luemønsteret på april. Den har vært ferdig lenge, men jeg har ikke lagt den inn her. Den er strikket i Lima, og ble litt trang til en voksen. Jeg brukte 61 gr garn.
Så er det garnsalg. Jeg har handlet på Strikkenett.no, og er kjempefornøyd med servicen der. Dette skal  etterhvert bli sokker og gensere. Men jeg tror jeg må handle litt mer, jeg må kjøpe inn garn til Mariusgenser.

1 kommentar: