Mai 2014

Mai 2014

søndag 26. september 2010

Monsterbukse

Jeg fikk en bestilling på en monsterbukse i str 1 år. Strevde fælt med maskestingene på øyne og tenner, men en kjempehyggelig dame på Hobbyboden, Judith, hjalp meg å knekke koden. Det ble ikke helt 100 %, men øvelse gjør mester. Jeg strikket den i Juvel, som er et godt garn å bruke til ullbukser. Brukte 140 gr. Bestiller kjøpte inn garn, så det minket ikke noe på garnlageret her.

søndag 19. september 2010

Sokkemaraton......

Meldte meg på sokkemaraton,( hvor mange sokker kan jeg strikke på 3 uker)på Hobbyboden. Det gikk ikke så bra, klarte nesten tre par. Men jeg har til gjengjeld strikket bolen på en kragejakke til meg selv, og begynt på ett erme. Så det er forklaringen på den labre innsatsen på maratonstrikkinga.

Barnedåp

Vårt yngste barnebarn, Lukas, ble døpt i Meldal kirke i dag. Her er han sammen med de stolte foreldrene sine.

torsdag 2. september 2010

Nytt skjerf

Jeg har strikket et nytt skjerf. Denne oppskriften har jeg fått sansen for, lett å strikke og godt å ha på. Kjempefin til gaver. Dette skjerfet er strikket i Step, og jeg brukte 93 gr garn.

Garnslanking status august

På august har jeg strikket opp 730 gr garn og jeg har kjøpt inn 600 gr. Det gir en netto på 130 gr. Ikke den helt store slankemåned altså.